AllyTag Security Co., Ltd

AllyTag Security Co., Ltd

Bedrijf Details
Type Business: Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Midden-Oosten
Merken: AllyTag
Aantal werknemers: 100~120 mensen
Jaarlijkse omzet: > US$ 1million
Opgericht Jaar: 2010
Export pct: 90% - 100%
Beschrijving bedrijf
 

Co. van de AllyTagveiligheid, Ltd is een snel-kweekt bedrijf die op het gebied van de Elektronische die geschiedenis van (EAS) van het Artikeltoezicht zich jarenlang, als rol van het ontwerpen, productie en handel leverancier concentreren in China wordt gevestigd dat volledige waaier van EAS-producten verkoopt waarvan de Radiofrequentie (RF) en de Magnetische (AM) systemen van Acusto, de markeringen en de toebehoren wijd in detailhandels, supermarkten, hypermarkets en vooral high-end kledingsopslag wereldwijd zijn gebruikt. Met stem vóór van ontwikkeling, hebben wij zeer sterke verhouding met huidige klanten en bereikte hoge reputatie internationaal gevestigd.

 

AllyTag Security Co., Ltd

 

Onze fabriek omvat harde markeringenworkshop, veiligheidssystemenworkshop evenals toebehoren. De professionele en bekwame productielijnen en het werken werken maken tot ons een belangrijke die fabrikant in EAS met hoogte wordt ingediend - kwaliteit en aangepaste kwaliteit en de dienst. 

 

AllyTag Security Co., Ltd

 

Onze verkopende producten voor de kleinhandelsdekking van de verliespreventie van EAS-systemen, veiligheidsmarkeringen, de mobiele tribunes van de telefoonveiligheid, opslag schort veiligheidshaak aan alle andere toebehoren op, die hoofdzakelijk in detailhandels en kledingstukken worden toegepast. Ondersteunend door professioneel R&D-team, kunnen wij vormen volgens de verschillende eisen van klanten ontwerpen en vervaardigen. De producten zelf is niet unchangeable, evenals onze het ontwerpen, ontwikkeling en dienst. Momenteel veroorzaken wij en verkopen meer dan 100 soorten anti-diefstal veiligheidsproducten die worden uitgevoerd naar verschillende landen over de hele wereld hoofdzakelijk in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Midden-Oosten. Onze kleinhandelsveiligheidsproducten hebben verschillende niveaus die aan klant-specifieke behoeften kunnen voldoen, waarvan OEM en ODM de productie wordt goedgekeurd. Wij bieden kostenbesparing, milieuvriendelijke en kwaliteits betrouwbare producten aan. Om het tempo van de internationale ontwikkeling in te halen, zijn wij van plan meer technologische producten in kleinhandels ingediende veiligheid te vervaardigen en uit te wisselen. Wij groeien snel in deze verscheidene jaren samen met leverancierspartners, fabrieken en verkoopteams, en zullen sterker en groter nooit gaande forwarder om tegenhouden te worden.

 

AllyTag Security Co., Ltd

 

 

 

 

Wij hebben professioneel ontwerp en technisch team dat in van de nieuw productontwikkeling en technologie waarborg in dienst neemt, die aan diverse soorten voorwaarden van verschillende klanten kan voldoen. Het strikte kwaliteitscontroleteam zorgt ervoor dat elk uit verscheept product in goede kwaliteit is, die onze verantwoordelijkheid aan onze custoemrs is. Aangezien wij groter blijven ontwikkelen, op tijd antwoordt ons werk van het verkoopteam meer professioneel en de naverkoopdienst ernstig nemen om ervoor te zorgen dat de klant positief kan worden. De klant-eerste dienst, de ervaren technologie en het geschikt verkoopteam maakt ons concurrerend en goed samenwerkten bedrijf en partner.

 

AllyTag Security Co., Ltd

Om het doel van ‚kwaliteit en klant eerst te nemen eerst‘, AllyTag-zal de Veiligheid u het vermogen en advatages tonen die wij hebben gehad. Heb de opdracht in mening die AllyTag-de Veiligheid altijd itselft wijdt helpen verhogend detailhandel terwijl het dereasing van uitgave van aantal arbeidskrachten. Hopend dat wij samenwerking met onze klanten in een sterke en goede partnerverhouding kunnen dragen! Groei me samen en ontwikkel!

 

AllyTag Security Co., Ltd

 

 

Heb AllyTag, hebben Veilig! 
Oproepen ons
Contactleverancier
Veranderingstaal